تبلیغات
کلبه - روباه صحرا یا روباه فنک Fennec Fox HD Pictures

روباه صحرا یا روباه فنک Fennec Fox HD Pictures

1393/06/14 20:54نویسنده : For Share

 

معرفی روباه صحرا یا فنک همراه با زیباترین تصاویر HD

روباه فنک یا روباه صحرا با گوشهای بلند خود از زیباترین روباههای جهان میباشد.(معرفی و تصاویر در ادامه مطلب)

روباه فنیک(روباه صحرا):

حیوانی است از تیره سگ‌سانان و جنس روباه‌ها (Vulpes) که در شمال آفریقا و خاورمیانه زندگی می‌کنند.

زیستگاه :

زیستگاه آنها همانطور که از نامشان پیداست در صحرای بزرگ آفریقا و شمال آفریقا است.

ویژگی های ظاهری :

اندازه بدن آنها ۳۷ تا ۴۱ سانتیمتر و اندازه دمشان ۱۹ تا ۲۱ سانتیمتر است. روباه صحرا کوچک‌ترین گونه روباه است بطوری که تنها 1 تا 1.5 گیلو گرم وزن داشته و به دلیل داشتن گوشهای بسیار بزرگ به راحتی قابل تشخیص می‌باشد. روباه صحرا صاحب بزرگ‌ترین گوش در بین اعضای این خانواده است. بزرگی این گوش برای خنک شدن بهتر و شنیدن صدای حشرات زیر خاک است.

آنها همچنین مجهز به خز بلند و ضخیمی هستند که با عایق ساختن بدن، از جانور در برابر سرمای شدید شب‌ها و آفتاب سوزان روزهای بیابان محافظت می‌کند. حتی پاهای این روباه نیز پوشیده از خز است که همانند کفش‌های برفی عمل می‌کند و از پاهای جانور در برابر گرمای داغ ماسه‌ها حفاظت می‌کند. این پاها همچنین مانند بیلچه‌های کارآمدی عمل می‌کنند که روباه از آنها برای حفر زمین و ساخت نقب‌های زیرزمینی محل زندگی خود کمک می‌گیرد.

تغذیه و عادات رفتاری :

فنک‌ها در زمینه غذا خوردن جانورانی همه چیز خوار و فرصت‌طلب محسوب می‌شوند. آنها زمین را بدنبال علف می‌کنند، اما همچنین از جوندگان، پرندگان، رتیل‌ها، حشرات ، خزندگان کوچک صحرایی و تخم پرندگان تغذیه می‌کنند. همانند اغلب ساکنان صحرا، فنک‌ها نیز به گونه‌ای فرگشت (تکامل ) یافته‌اند که می‌توانند برای مدت‌های مدید بدون نوشیدن آب زنده بمانند.
آنها جانورانی شب کار هستند و روز را در سوراخهایی که در شن حفر می‌کنند به سر می‌برند روباههای صحرا به صورت دست جمعی زندگی می‌کنند و  هر خانواده نهایتا از 10 عضو تشکیل می‌شود . جفتها در تمام زمان زندگی خود با یکدیگر می‌مانند. هر جفت و یا هر خانواده‌ای دارای قلمرویی مخصوص به خود است. فنک‌های نر قلمرو خود را با استفاده از ادرار خود مشخص می‌کنند و زمانی‌که فصل جفتگیری فرا می‌رسد، به رقبایی خشن و پرخاشجو تبدیل می‌شوند.

باروری و تولید مثل:

روباههای صحرا در بهار و پس از ۵۰ یا ۵۱ روز باردای ۲ تا ۵ توله به دنیا می‌آورند.

وضعیت در حال حاضر:

امروزه این نوع روباه در شبه جزیره عربستان زندگی میکند.این روباه ها به قدری زیبا و دوست داشتنی اند که در رخی کشور ها به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شوند و متاسفانه سالانه تعداد زیادی از آنها به خاطر خز با ارزش شان شکار می شوند. . شاید اگر طبیعت ما تا این حد آسیب ندیده بود ما ایرانی ها هم شانس دیدن این موجود زیبا رو از نزدیک داشتیم. به امید اینکه همه باهم با توجه و مراقبت از طبیعت،حق امانت را رعایت کنیم و حداقل گونه های موجود را برای  نسل بعد حفظ کنیم.

توله روباه فنیک:



برچسب ها: تصاویر حیوانات ، تصاویر HD ، پستانداران ، روباه ، صحرا ، طبیعت ، روباه صحرا یا فنک ،
دنبالک ها: گرگ خاکستریGrey Wolf ،
آخرین ویرایش: 1394/02/26 16:49
 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.